Logistieke oplossingen.

Creeër, stockeer, beheer en verzend gepersonaliseerde items dankzij Maximum Image.

Contact

Wat we voor u kunnen doen.

Opslag van producten

Sla jouw gepersonaliseerde producten op in ons magazijn.

Met of zonder digitaal platform

Al deze diensten kunnen in combinatie met een webshop of KMS systeem. Tijdens een vrijblijvend gesprek bekijken we de beste oplossing voor jouw case. 

Customer service

Bij logistiek komen ook vragen van klanten. Bij webshops zijn er ook op product niveau vragen, ook die service kunnen we op ons nemen.

Pakketten maken

Voor nieuwe medewerkers, voor jouw klanten, 

Wereldwijd verzenden

Wij versturen jouw bestelling naar waar je maar wenst. Bv. leveren bij medewerkers thuis. De verzendkosten van de koerier dienst rekenen we gewoon door.  

KMS

Een KMS of Kleding Management Systeem is een software die wij aanbieden en nog geavanceerder is dan onze bestelplatformen. Geschikt voor bedrijven die werkkleding per medewerker eenvoudig willen beheren. 

Jouw voordelen

Bespaar tijd

Laat je medewerkers focussen op wat er echt toe doet. Wij zorgen wel voor de rest.

Bespaar geld

Sommige klanten besparen tot €80.000 per jaar door met ons samen te werken. Je hoeft geen magazijn te huren en bespaart op medewerkers (of maakt tijd vrij voor hen).

Relax

Chill! Laat ons het werk uitvoeren. Jij hoeft ons gewoon aan te sturen.

Hoe onze logistieke oplossingen meerwaarde realiseren voor volgende klanten.

Case Bright Plus

Hoe we Bright Plus ondersteunen met hun marketing campagnes. Van materiaal in hun kantoren tot gewoon marketing aansturen. Wij zorgen voor alle afhandeling, verzending én stockage. Zo kan BP zich concentreren op hun acties i.p.v. de logistieke rompslomp.
Bekijk de case.

Case DFDS

Hoe DFDS werkkleding voor 300+ werknemers eenvoudig beheert in samenwerking met Maximum Image en onze KMS software.

Bekijk de case.

Case VDL KTI Mol

Kleding pakketten voor alle medewerkers? No problem! Wij maken ze op maat en leveren ze bij VDL KTI, simpel, snel en duidelijk. 

Case Tennisclub Wachtebeke

Alle leden van TCW kunnen gedurende een bepaalde periode club kleding op ons platform bestellen. Wij handelen alles af en TCW ontvangt een commissie. Handig toch?